perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ukkonen!

Nyt ukkostaa! Mut jee pystyn olee koneellaa koskaa otin puhelimesta netin jeejee :> Mut toivottavasti tuo ukkonen menis pian ohi..

Voiih räkä sanoisinko.. en oo siis kerinny kirjottelee ku tää viikko on menny lasten leireil joka päivä 10-14.. Ja sit keskiviikkona päiväleirin jälkeen menin Veeruskalle ja tänään sit kotiuduin.:>

Lastenleiristä sen verran että kerron mitä ollaan tehty lasten kaa. Elii suurimaks osaks leikittiin iha laidasta laitaan leikkejä. Polttopalloo,Lekkerii, Kankaan myyjää, viestejä, tervapataa yms monia muita leikkejää.. Sit tehtiin nimipinssit jaa käytiin uimassa sekää tehtii avaimenperiä ja hmm.. tehtiin paperihattuja ja silleeestii.  :> Siellä oli 14 muksua iältään 6-12  :)

Eilen siis torstaina taas päiväleirin jälkeen veeruskan kaa mentiin vähäks aikaa kylille ja sit Veeralle syömään. Sit lähettiin vähä kuvailee suurimmaks osaks Veeran koiria Armasta ja Iivaria :) Sit saatiin illemmalla idea lähetää Virroille uimaan , nooh kyytiä ei saatu niin kävellen sit!  Käveltiin vajaa 6 km niin soitettiin pojat mopeleilla hakee. Ei meinannu eka tulla mutta saatiin kuitenkin tulemaan! No pojat jätti sit meijät laivarantaa ja lähettii siitä sit kylille ja hengailtiin siä joskus 10-11 mentiin sit uimaan :) Ja sit veeran ääite tuli hakee :)

Kuvia en nyt laita ainakaan vielä koska mun koneesta lopppuu akkuu ja en tosiaan voi ladata ku tuo ukkonen yhyy:(..

T. jenspaa ! <3

Ei kommentteja: