perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistää

Aurinkoista pääsiäistä kaikille! :) Meikä oli leirikoulussa 24.-28.3 eli eilen tulin poiss :) Leirikouluu oli vuokatis, siisti paikka !:) Teen leirikouluviikost ns lyhyen päiväkirja tyylisen.

Sunnuntai 24.3 

Saavuttiin vuokattiin n. 15.30. meil oli leirikoulun avaus ja sit pelattiin norsupalloa kahen paidassa eli yksi iso paita johka meni kaks ja pallo oli jumppapallo. Ja sit pelattiin FunBattlee eli ns. jtn sota tyylistä oli liivit ja niis tarroi ja sit kilpi jossa tarroi ja palloja ja jos osu, kuoli. Piti hakee toisen joukkueen lippu eli lipunryöstöö siis :DDD

Maanantai 25.3

Herätys 7 aikaan jaja aamupalalle. Sit 8 alko salibandy, sulkapallo, Squash sekä pöytätennis. :) Sit loppu päivä oli vapaata ja me lähettiin senjan ja janitan kans keilaamaan eka 1½ tuntia perus keilausta ja sit 30 min hohtokeilausta iha huippua! :)  Aii niin värjättiin hiukset Senjan ja Riinun kanssa :) Mulla tuli punasemmat hiukset :)

Tiistai 26.3

Herätys 7 aikaan. sit oli pari tuntia vapaata aikaa ja sit lounaan jälkeen minä ja janita lähettiin laskettelee !:) Sit ku sielt tultin nniin taas syömään jaja sit temppuliikuntaa ja parivenyttelyä! :)

Keskiviikko 27.3

Herätys taas 7 aikaaan ja aamupalan jälkeen tekeemään lumiveistoksia, pakkastakin oli iha mukavasti. Me veistettiin kakku josta on syöty palanen:D päästin helpolla!  Sit vapaa aikaa.. Sit 5 aikaa kohti kajaania.. Luulin että Kajaani on isompi paikka mut eihän se ollu iso :D haha.. No sielt ostin yheet housut H&M makso 20e :) Sitt  8 jälkee takaasin vuokattiin.

Torstai 28.3 

Herätys samoihin aikoihin kun joka aamu.. Aamupalan jälkeen leiriolympialaiset ! Oli aika nastaa :))
Sit pakkaamista ja kamat bussiin ennen lähtö käytiin syömässä.. Ja sit 7 h bussis istumista ! Olttin illlalla 7 aika kotoona.


Tuo leirikoulu meni aivaan liian nopeeta :/ Mut toisaalta oli kiva tulla kotiin :))




Ei kommentteja: